+386(0)1 5800 500 info@zgnl.si

V sredo 30.9.2015, smo se odpravili na Orle. Šli smo II. in III. triada Osnovne šole.
Ob 9:00 smo šli na avtobus, ki nas je peljal do Urha. Nato smo šli pes na Orle. Hodili smo 1 uro in ko smo prišli do vrha, smo imeli malico. Nazaj na Urhu, nas je že čakal avtobus. Imeli smo lepo, mrzlo, sončno vreme in dobro voljo.

Zapisal: Domen Zaviršek

Učenci 5. a razreda pa so o športnem dnevu povedali:

Včeraj smo imeli športni dan. Šli smo iz Urha na Orle. Iz Urha na Orle sem nabiral kostanj. Božali smo konje. Prišli smo na Orle. Tam smo pojedli malico. Potem smo šli na avtobus. Imel sem se dobro.

Rok

Včeraj je bilo lepo, ker je bil športni dan. Klanca je bilo preveč. Bilo je lepo vreme. Bili smo na Orlah. Videl sem Ljubljano. Čakali smo na avtobus. Šli smo v šolo.

Gašper

Včeraj smo imeli športni dan. Imeli smo pohod. Šli smo iz Urha na Orle. Pot je bila malo strma. Vreme je bilo sončno in mrzlo. Videli smo celo Ljubljano. Tam smo pojedli malico. Na koncu smo se po klancu kotalili navzdol.

Mark

Včeraj smo bili na Orlah. Vreme je bilo lepo sončno. Na Orlah sem božal konje in koze. Čudovita je bila pot do Orla. Na Orlah smo pojedli malico. Videl sem celo Ljubljano. Ko smo čakali avtobus, smo se lahko kotalili po hribu.

Filip

Dostopnost