+386(0)1 5800 500 info@zgnl.si

V četrtek, 2. 4. 2015, so imeli učenci 2. in 3. razreda pohod na Mengeško kočo. Novice o dogodku so zapisali učenci 2. a razreda. 

Športni dan

Ljubljana, 2.4. 2015

Zgodaj smo vstali in šli v šolo. Učiteljica nam je dala malico in smo šli na avtobus. Zapeljal nas je do parkirišča. Hodili smo na Mengeško kočo. Med hojo smo delali vaje.Prišli smo na Mengeško kočo. Pojedli smo malico in se šli igrati na igrišče. Vrnili smo se na avtobus. Pia je pozabila kapo. Učitelj Dominik jo je šel iskat. Bilo je super.

Avtorica: Anuša Žabjek Rehlova, 2.A

POHOD NA MENGEŠKO KOČO

Ljubljana, 2. 4. 2015

V četrtek 2.4.smo imeli športni dan. Z nami so šli Simona Zupan Šmigič, Dominik, Nataša Pivec, Nataša Strah, Peter, in naša učiteljica Katja Koprivnikar. Tudi Nejc in Jan bi morala z nami ampak sta imela gnečo na cesti. Nejc je ostal s prvošolčki, Jan je šel domov. Med potjo so bile vaje, tisti dan je prišel Enej. Ko smo prišli, smo pojedli malico, ki smo jo dobili od učiteljev. Tam so bile koze, prašič, kokoši in konji. Igrali smo se in še več. Bilo mi je všeč.

Avtor: Gašper Malenšek, 2.A

ŠPORTNI DAN

Ljubljana, 2. 4. 2015

Ko smo prišli v šolo, smo vzeli malico in smo šli na avtobus. Ko prišli na Mengeško kočo smo pojedli malico. Nato smo šli pogledat živali. Potem smo šli na igrišče in smo se imeli lepo.

Avtorica: Pia Jere, 2.A

ŠPORTNI DAN

Ko smo prišli v šolo smo se pripravili. Čakali smo avtobus. Jana in Nejca ni bilo. Odšli smo Hodili smo na Mengeško kočo. Vmes smo delali vaje. Na vrhu smo pojedli malico. Gor so bile koze, konji in pujsi. Igrali smo se na igrišču. Pospravili smo in odšli po drugi poti do druge koče. Tam smo se igrali. Potem smo šli na avtobus in nazaj v šolo. Bilo je super

Avtor: Luka Porenta, 2.A

GREMO NA HRIB

Ljubljana, 2.4.2015

Zjutraj smo vzeli nahrbtnike in smo šli na avtobus. Ko smo izstopili, smo šli na Mengeško kočo. Med potjo so bile vaje. Učiteljice so jih nekaj izpustile. Ko smo prišli, smo pojedli. Potem smo se šli igrati in bilo je zelo zabavno. Potem smo šli na drugo igrišče. Ko smo prišli v šolo, smo se pogovorili. Na pohodu mi je bilo všeč.

Avtor: Enej Remškar, 2.A

Dostopnost