+386(0)1 5800 500 info@zgnl.si

OBISK PREDSEDNIKA RS

V petek, 25. 3. 2016 so učenci 1., 2. B, 3., 5., 6. B, 3. A in 5. A, v okviru eTwinning projektov, obiskali predsedniško palačo in se srečali s predsednikom RS, Borutom Pahorjem.  Za vse nas, je bila to čudovita in izredna izkušnja. Takole so svoje občutke izrazili učenci:

“Najbolj všeč mi je bilo, ko smo se slikali, ko sem jedla sladoled in ko sem povedala, da je Simona najboljša učiteljica. Vse je bilo lepo, zlate barve. Borut  Pahor je zelo lep.”

Mila Jovanovska 2. B

“Všeč mi je bil sladoled in lepa soba in pokal (darilo) zlata žoga. Lepa je hiša in stoli, kjer smo sedeli.”

Leon Rokavec 1.b:

“Všeč mi je bil sladoled in zlat stol, luč v veliki sobi in zastava Slovenije.”

Nejc Pirc 1. B

“Dolgo smo šli peš, lepa je zastava Slovenije in velika soba.”

Luka Premk 1. B

” Bilo mi je zelo všeč. Najboljše je bilo, ko smo dobili sladoled in ko smo sedeli na zlatem stolu.”

Enej Remškar, 3. A

“Vse je bilo super. Najboljše je bilo, ko je rekel, da pozna Obamo in sem mu rekel, da bom jaz postal predsednik Amerike.”

Luka Jeraj, 3. A

“Všeč mi je bilo. Vse je lepo in zlate barve. Spoznal sem Anjinega očija.”

Nejc Černe, 3. A

“Vse je zelo lepo. Veliko je bilo daril od drugih predsednikov in pomembnih ljudi. Predsednik nam je dal sladoledno lučko.”

Anuša Žabjek Rehlova, 3.A

“Pri predsedniku smo bili 25. 3. 2016. Bili smo v kristalni dvorani. Tam smo se slikali in povedali naša vprašanja. Predsednik je moral odgovoriti. Tam mi je bilo zelo lepo, ker je ta dvorana bila zelo lepa.”

Fili Perše, 5. A

“V petek smo smo obiskali predsednika republike Slovenije. Tam smo dajali predsedniku različna vprašanja in lizali sladoledne lučke. Tam mi je bilo zelo lepo. Upam, da ga bomo še kdaj obiskali.”

Mark Jesenovec, 5.A

“Šli smo v mesto k predsedniku. V kristalni dvorani smo mu dajali vprašanja. Bila je velika. Tam smo tudi jedli sladoled. Bilo mi je všeč.”

Gašper Sajovic, 5. A

“V petek, 25. 3. 2016 smo šli k predsedniku države. V predsedniški palači je bilo lepo. Šli smo v zlato sobo in v kristalno dvorano. Dobili smo sladoled. Potem smo se slikali.”

Rok Družinec, 5. A

Več fotografij si lahko ogledate TUKAJ

 

Dostopnost